Sigyn-sali

Sigyn-sali soveltuu erinomaisesti muun muassa konserttien, seminaarien, juhlien, cocktailtilaisuuksien ja muotinäytöksien järjestämispaikaksi. Sali remontoitiin kesällä 2021 ja käytössä on nyt kaikin tavoin ajanmukainen tekniikka.

Aurajoen rannassa, Varvintorin laidalla sijaitseva Sigyn-salin luo tunnelmalliset puitteet niin musiikille, juhlille kuin yritystapahtumille. Monipuolisen salin, 310–379-paikkaisen katsomon ja laadukkaiden ravintolapalveluiden ansiosta tila palvelee tasokkaasti erilaisia tapahtumajärjestäjiä.

Sigyn-sali sijaitsee entiseen köysitehtaaseen ja telakkahalliin kunnostetuissa tiloissa Turun konservatorion yhteydessä. Vuonna 1994 valmistuneen rakennushankkeen vanhaa ja uutta yhdistävän arkkitehtuurin on suunnitellut arkkitehtitoimisto Laiho-Pulkkinen-Raunio.

Muutos konserttisalin ja musiikkioppilaitoksen käyttöön on huomioitu lukuisilla kotimaisilla ja kansainvälisillä palkinnoilla. Nykyisin Sigyn-sali on kävijöiden ja käyttäjien kiittämä monipuolinen tapahtuma-areena, jossa vierailevat niin musiikin tähdet kuin kansainväliset seminaarivieraat.

Sigyn-sali peruskorjattiin kesällä 2021 ja nyt käytössä on moderni ääni-, video- ja valotekniikka. Samalla salin akustinen muokattavuus ja pimennettävyys paranivat huomattavasti.